Novica

Natečaj: Nogometna ideja

26. maj 2010

Natečaj: Nogometna ideja

Natečaja je konec.
Prispele ideje si oglejte na: http://www.ilab.si/?m=00400021

---

Natečaj,
ki ga organizira podjetje iLab d. o. o. poteka od 1. 6. 2010 do vključno 14. 6. 2010 in sicer tako, da osebe, ki želijo sodelovati pošljejo svoje prispevke po e-pošti. S sodelovanjem na natečaju se udeleženec zaveže, da bo spoštoval določila natečaja.

TEMA NATEČAJA
Prispevki morajo vsebovati ideje, ki so na kakršenkoli način povezane z letošnjim svetovnim prvenstvom v nogometu.

SODELOVANJE IN POTEK NATEČAJA
Sporočilo mora vsebovati ime in priimek sodelujočega na natečaju. Anonimnih prispevkov ne upoštevamo. Posameznik lahko pošlje več prispevkov. Prispevke sodelujoči pošiljajo prek e- pošte na naslov sp2010@ilab.si do vključno 14. 6. 2010 in sicer:
kot idejo v opisni obliki (opis motiva ali napis)
kot grobo skico iz katere je razvidno bistvo sporočila*
*obvladovanje risarskih veščin ni potrebno in ne bo igralo vloge pri presojanju o kvaliteti ideje

Komisija bo ob zaključku natečaja izbrala po svoji presoji najboljši pripevek in ga uporabila kot osnovo za grafično izvedbo (oblikovanje, ilustracijo) in tisk na majice. Vsi prispevki bodo objavljeni tudi na spletnih straneh podjetja iLab d. o. o.

Avtor zmagovalnega prispevka bo nagrajen z 10 majicami z grafično izvedbo le-tega, ki jo bo izvedel iLab d. o. o. Majice bodo nagrajencu dostavljene do 18. 6. 2010.

AVTORSKE PRAVICE
S prijavo na natečaj se avtor prispevka zavezuje, da je poslani prispevek njegovo avtorsko delo in se zavezuje, da bo sam nosil vse posledice morebitne kršitve avtorskih pravic tretjih oseb. Avtor s sodelovanjem na natečaju dovoljuje objavo prispevka na spletnih straneh podjetja iLab d. o. o. Avtor zadrži avtorske pravice za idejo, avtorske pravice izvedbe te ideje pa so last iLab d. o. o.

Oddaljena pomoč

Hitri kontakti

Novice

Reklamna sporočila:

iKrea.si